27.07.2017

Kjærlighet, forhold, drømmedate +++

Hei på dere. Det er kommet inn endel spørsmål om kjærlighet, forhold, drømmedate, drømmemann osv. Jeg tenkte at jeg skulle prøve å svare på disse spørsmålene i et innlegg nå. Helt ærlig så synes jeg det er vanskelig å svare på slike spørsmål, men jeg skal prøve å svare så godt jeg kan.

Tror du på ekte kjærlighet?
Ja, jeg tror på ekte kjærlighet. Ekte kjærlighet er vel når forholdet tåler alt, og når kjærligheten er så stor at man ikke kan leve uten hverandre? Ekte kjærlighet er også det å elske noen og føle seg like elsket tilbake. Om jeg har opplevd ekte kjærlighet? Ja, det har jeg :-)

Hva hadde vært en drømmedate for deg?
Oi, dette synes jeg er utrolig vanskelig å svare på. Jeg er ganske enkel av meg, så det skal ikke mye til for at det hadde blitt en drømmedate. Ut å spise en bedre middag, så dra hjem å tenne masse lys å bare sitte å prate i flere timer synes jeg er utrolig fint, ikke minst romantisk. Jeg krever ikke stort, men så lenge man hygger seg i hverandres selskap er vel det en drømmedate i seg selv? Følelsen av at man aldri ønsker at kvelden skal ta slutt fordi man bare ønsker å sitte å prate i evigheter. Er dere ikke enig?

Hvordan vil du beskrive drømmemannen?
Dette er et spørsmål jeg får ofte, å jeg vet aldri helt hva jeg skal svare på dette, nettopp fordi jeg ikke har noen fasit. Det jeg ser i en drømmemann er vel at kjemien stemmer, lett å prate med, omtenksom og hjelpsom, romantisk, samme interesser (noen iallefall), åpen og ærlig, trofast og behandler meg med kjærlighet og respekt. Om mannen er høy eller lav, tykk, veltrent eller tynn, mørk eller lys .. det spiller virkelig ingen rolle for meg :-) Så lenge han elsker meg akkurat for den jeg er og behandler meg med respekt, så er det drømmemannen i seg selv :-)

Har du opplevd utroskap?
Ja, det har jeg.

Tror du at man kan være sammen å bli lykkelige om en har vært utro?
Vel, det er vanskelig å si. Det er vel egentlig fra par til par. Personlig så hadde jeg aldri vært sammen med en person om han hadde vært seksuelt utro. 

Kunne du vært sammen med noen som hadde barn fra før?
Absolutt! Jeg ser ikke noe hinder i det, for det er jo bare koselig :-)

#helenenordvik

25.07.2017

Svar på ukens spørsmål # UKE 29

Hei på dere! 
Så morsomt at så mange av dere stilte spørsmål til meg denne uken. Nå tenkte jeg at jeg skulle svare så godt jeg kan på spørsmålene deres, så jeg håper at dere liker svarene!

Hvilke stoffskiftemedisiner går du på?
Jeg bruker 300-450 levaxin hver dag samtidig som jeg tar en hel haug med vitaminer. 
Jeg er ikke riktig medisinert enda, men siden stoffskiftet mitt er så lavt, må jeg ta så mye for å få det raskt ned.

Hei. Får du ofte spørsmål om barna dine er ekte søsken, og hvilke reaksjoner får du på det?
Hei. Nei, jeg får egentlig ikke så ofte spørsmål om barna mine er ekte/hel søsken. Jeg har jo skrevet endel om dette tidligere, så jeg tror nok at det er derfor jeg ikke får så mye spørsmål om det også. Er det noe jeg virkelig missliker så er det akkurat dette med mine, dine og våre barn, for i mitt hode er alle barna som bor i samme hus søsken uansett om de er hel, halv eller stesøsken eller hva det enn måtte være. Man er en familie med foreldre og søsken, enkelt og greit! Jeg kommer aldri til å påpeke at mine barn er helsøsken, for i mine og deres øyne er de så mye søsken som det går an å bli og de har en ekstrem kjærlighet overfor hverandre. Jeg har nok heller aldri fått noe spesielt med reaksjoner på at jeg har barn med to forskjellige menn. Dette tror jeg også er fordi at det er bare mer og mer normalt nå.


Hvordan er det å være småbarnsmor? Jeg lurer generelt på hvordan det er å gå fra å være mamma til en og til det å bli mamma til to? 
Det å gå fra å ha et barn til to barn har vært akkurat som jeg forventet. En er en og to er ti, er det ikke det de sier? Neida, det har faktisk gått veldig bra. Selvsagt er det mye mer å sette fingrene i og flere som krever sitt, men jeg synes det har gått utrolig bra. Jeg merker jo at jeg får mye mindre tid til meg selv nå enn før, og ting må planlegges i god tid når man har små barn. Av og til kan man faktisk ikke planlegge noe i det hele tatt, nettopp fordi man må ta ting på sparket. Minstemann bestemmer jo alt til en hver tid nå, og formen hennes avgjør hele dagen.

Vil du ha flere barn?
Jeg har lenge sagt at to barn holder og at jeg ikke ønsker meg flere barn. Den siste tiden har jeg kjent mye på at jeg ønsker et barn til i fremtiden, men da vil jeg ha mye mer stabilitet i livet mitt. Jeg ønsker også at jeg har kjøpt noe eget før den tid kommer. 

Leser familien din bloggen din, og hva synes de om den?
Nei, jeg tror ikke familien min leser bloggen min. Tror ikke de har så stor interesse av den egentlig. De har egentlig ikke vist noe interesse hvis jeg har gjort noe bra i forhold til bloggen heller, noe jeg synes er litt trist. Tror de mener at blogg er teit, men ikke vet jeg, har i grunn ikke spurt de heller, for det bryr meg egentlig ikke.

Hva er det beste du vet å spise og drikke?
Dette synes jeg faktisk er et veldig vanskelig spørsmål. Det jeg elsker å drikke er vann. Jeg drikker vann hele tiden! Det beste jeg vet å spise er tandori, taco, hjemmelaget pizza, kylling, lasagne, biff, kebab.... ja herrefred, listen blir alt for lang. Haha!

Har du husdyr?
Neeeei, ååh :( jeg skulle ønske jeg hadde katt, men det får vi ikke lov til å ha her. Både jeg, Nickolay og Ariel er veldig glad i katt, så det blir det første vi skaffer oss den dagen vi får oss noe eget.

Tusen takk til dere som stilte spørsmål. Hva lurer dere på til neste ukes spørsmål? :)

 

hits