12.07.2017

Dampsaga BAD - STEINKJER

  • Skrevet 12.07.2017 klokka 20:26
  • Kategori: Sponset

Sponset innlegg. 

Hei dere! 
Vi hadde en kjempe fin stund i bassenget på Dampsaga som ligger i Steinkjer. Anlegget er helt fantastisk og barna trivdes kjempe godt der. Det jeg likte veldig godt med dette anlegget var at det ikke var stappfullt og man kunne føle seg vel blant de som var der. Det var bassenger som passet alle aldre og de har både boblebad og sklier. De hadde også sklie og strømbasseng for de aller minste, noe barna mine elsket. Timene gikk utrolig fort når vi var der, så vi brukte faktisk hele dagen vår i bassenget. 

Vi har en hjemmesommer i år, og jeg anbefaler alle dere som bor i nærheten å ta dere en tur til Dampsaga bad for en hyggelig stund for både store og små. Maten er helt fantastisk og prisene er ikke noe å klage på. Man må virkelig ikke reise langt for å få noen gode opplevelser i sommer! 


- Har du vært på dampsaga bad? :)

28.05.2017

OPPLEV VITENSENTERET I TRONDHEIM

  • Skrevet 28.05.2017 klokka 20:51
  • Kategori: Sponset

Sponset innlegg. I dag hadde jeg et samarbeid med vitensenteret i Trondheim. Jeg vil vise at dere som skal være hjemme i trønderlag i sommer kan oppleve mye spennende med barna ved å ta de med dere på vitensentret i Trondheim. Det første vi møtte da vi kom inn døren var en hyggelig betjening med godt humør og som virkelig tok seg av gjestene sine. Allerede fra når du kommer inn døren så får du en "WOW-opplevelse". I hvert eneste rom er det nye spennende ting som man bare må prøve ut. Nickolay ble så opptatt og fascinert av alle de ulike tingene og aktivitetene vi møtte på i de ulike rommene. Det positive med vitensenteret er at det er ting og aktiviteter som passer for hver alder og for både små og store barn. Vi voksne fant også mange spennende ting og aktiviteter vi måtte prøve ut før vi gikk videre. Timene gikk utrolig fort når vi var der, så det gjelder virkelig å bruke noen timer når man er der for å komme seg gjennom alt som vitensenteret har å by på. 
I vitenskapsbutikken sin har de mange spennende ting som man kan kjøpe. Vi ble stående å titte en stund på alle tingene før vi gikk videre for å se på alle tingene og aktivitetene de hadde inne på senteret. Dette speilet var utrolig morsomt. Jeg og Nickolay satt på hver vår side av speilet, så ble vi som en person. (ansiktene våre ble satt sammen) Haha!


Denne aktiviteten var fryktelig morsom, så her ble vi veldig lenge. Man er to "spillere" mot hverandre som sitter på hver sin side av kulen du ser på bordet. Man tar på seg et bånd på hodet som måler hvor avslappet hodet er. Jo mer avslappet man er, jo mer går kulen mot den andre spilleren. Den som får kulen over til rundingen på motsatt side har vunnet. Nå skal det sies at jeg prøvde mot alle som var der sammen med oss i dag, å jeg tapte hver gang. Så det sier seg selv at jeg absolutt ikke er avslappet. haha!Dette ble favorittstedet til Ariel. Her ble vi stående lenge, for hun nektet rett og slett å gå videre. Haha, søtnosen min <3
Til slutt avsluttet vi voksne med den aktiviteten vi hadde gledet oss til. Vel, jeg turte ikke å prøve daaa.. haha!Tusen takk for et fint samarbeid vitensenteret Trondheim! Vi gleder oss til å komme på besøk til dere igjen. Jeg anbefaler virkelig alle til å ta turen dit!
Dere finner nettsiden HER.

- Helene Nordvik

hits