hits
09.11.2017

Lykkens dag for barna: En pappeske full av godteri!

  • Skrevet 09.11.2017 klokka 18:11
  • Kategori: Innkjøp

Er ikke dette en drøm for barna? 
dag var vi nemlig å hentet en pakke på posten. Hva tror dere var der? Jo, det var en pappeske full av godteri! 
Jeg har nemlig bestilt masse godteri på netthandelen som vi skal ha til jul. Jeg venter enda på flere esker med godteri. Om godteriet varer til jul er noe jeg virkelig lurer på, haha! Vel, godteriet skal legges bort slik at det ikke blir spist opp før jul, men aller først måtte vi alle ha en prøvesmak på godteriet. Det var tydelig at det falt i smak og det var ikke så populært at alt skull gjemmes bort til jul.

Jeg synes det er veldig fint at man kan kjøpe slike store pakker med godteri på netthandelen. Det er slike store pakker med flere pakker i sånn som de har i butikkene. Veldig greit å kjøpe inn slikt til jul synes jeg.
- Er det noen av dere som har kjøpt godteri på netthandelen også?

                     Dere finner linken til netthandelen her!OLYMPUS DIGITAL CAMERA

      OLYMPUS DIGITAL CAMERA           OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg elsker å kunne glede barna mine med slike ting, nettopp fordi jeg vet at barna elsker godteri! 
- Hvilke barn elsker vel ikke det?

J
eg kommer aldri til å glemme gleden i øynene på barna når de åpnet pappesken å så alt godteriet som lå der. De fant Lion sjokolader, smarties esker og karameller. Om en stund kommer enda flere pappesker med godteri. Kan dere gjette hvilket godteri som befinner seg i de eskene? Nickolay har allerede begynt å gjette på hva som befinner seg i de eskene. Gleder meg sånn til å se øynene hans igjen når han ser i de andre pappeskene som kommer, for der vet jeg at det er mye som han kommer til å elske. Gjett om vi gleder oss til jul, slik at vi kan begynne å spise av alt dette godteriet. Dette er faktisk like gøy for meg som for barna, haha!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

      OLYMPUS DIGITAL CAMERA          OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nå er det bare å begynne å ordne klar hyller i boden hvor vi skal ha masse godteri og brus til julen. Tenk at det er bare en måned igjen til det er jul. Åååh, som vi gleder oss til alt som skal skje!
Jeg handler inn litt etter litt før jul, slik at ikke alt av utgifter kommer i desember. Det er så deilig å kunne ha noen ekstra kroner i desember, så derfor har jeg startet tidlig både med julegaver og annet innkjøp til julen. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

      OLYMPUS DIGITAL CAMERA         OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Heldigvis for barna så har de en mamma som nesten er mer glad i julen enn dem, så derfor blir det ekstra mye julestemning. Jeg er som er barn når det gjelder julen, så her blir boden og skapene fulle av masse godteri, brus, kaker og alt man kan tenke seg i julen. Jeg har allerede lagt inn mange bestillinger på både pynt, godteri og andre ting som jeg skal ha i julen. Åh, som jeg gleder meg til å få disse pakkene i posten!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
                                                                    Helene Nordvik

- Hva synes dere om dette innlegget?
- Kjøper dere inn masse godteri til jul?
- Har dere handlet på netthandelen før?

FØLG GJERNE SIDEN MIN PÅ FACEBOOK HER!