hits
16.01.2018

Dette visste du kanskje ikke om meg..

 • Skrevet 16.01.2018 klokka 22:13
 • Kategori: Blogg💗 Jeg elsker å spille tv spill - Det er vel kanskje ikke så mange som trodde at jeg var den type jente, men jeg har alltid vært en veldig guttejente og elsket å spille både tv og dataspill. Det går for det meste i  Black ops - zombie, The sims, Den lengste reisen og GTA. Synes det er veldig morsomt å sette seg ned å spille når barna har lagt seg.


 💗 Jeg elsker å lese bøker - Jeg har alltid vært en lesehest, men de siste årene har jeg rett og slett ikke hatt tid eller mulighet til å lese. Rundt juletider ble jeg veldig glad i å lese igjen og har kjøpt/fått flere bøker som jeg ser frem til å lese!


 💗 Jeg spiller ludo på telefonen min hver kveld når jeg har lagt meg - Jeg har blitt helt avhengig av dette spillet. Det er så morsomt og det får meg til å bli trøtt om kveldene, noe som er veldig bra for meg som sliter med å sove! 💗 Jeg er verdens dårligste til å bake - Er det noe som virkelig er målet mitt dette året, så er det å bli flinkere til bake. Alle sjokoladekakene jeg lager synker i midten og boller og rundstykker blir steinharde! Men faktisk å er jeg veldig til å lage horn med ost og skinke, haha!
Selv om jeg er veldig dårlig til å bake, så er jeg faktisk veldig flink til å lage mat. Så det veier opp litt, haha!


💗 Jeg fester ikke - Jeg drikker minimalt med alkohol. Kanskje maks en gang i året. Dette har skjedd helt naturlig. Jeg har ingen glede av å feste lenger, og alkohol frister ikke uansett sammenheng. Jeg føler dette bare er positivt selv om jeg er veldig ung enda!


 💗 Jeg har utrolig dårlig syn - Jeg ser ekstremt dårlig og må egentlig bruke briller stort sett hele tiden siden jeg ikke greier å bruke linser.


// Helene Nordvik
 💗 Er det noe du lurer på? Du kan stille spørsmål i kommentarfeltet, så skal jeg svare i et annet innlegg.
 
💗 Du kan følge siden min på facebook HER!
 
💗 Er det noe du ønsker å lese om på bloggen min?

16.01.2018

FIKK TILBUD OM GRUPPESEX!

 • Skrevet 16.01.2018 klokka 15:30
 • Kategori: Blogg

Nå tenkte jeg å fortelle dere om noe merkelig jeg opplevde da jeg og kjæresten var på date i Trondheim. Vi hadde vært å spist tidenes beste middag sammen på et av Trondheims beste restauranter. Vi gikk i gatene for å se i butikker og bestemte oss for å gå innom en av "leketøysbutikkene" for de voksne. Det var helt vilt hvor mye "leketøy" de hadde der. Mye av det var faktisk litt skremmende å se på. Vel, vi liker vel alle forskjellig. Haha! 
Vi brukte ganske lang tid inne i butikken for jeg synes det er ganske morsomt å se på utvalget de har. Det er ikke akkurat noen vane å gå innom et kondomeri når man er småbarnsmor, så da måtte jeg jo selvsagt se på hva de faktisk hadde i disse butikkene.

Ekspeditøren bak kassen ble ganske ivrig og ville vise oss hans favoritter. Jeg lo med og så på hva han hadde å tilby. Jeg synes sånt er kjempegøy og det virket som om han hadde prøvd ut absolutt alt i butikken, haha! Jeg hadde ingen planer om å kjøpe med meg noe leketøy, men jeg endte opp med å kjøpe meg en massasjekrem som var ekstrem god. Det virket nesten som om han ble litt skuffet, haha!

Da vi kom til kassen for å betale fikk jeg det merkeligste spørsmålet jeg noen gang hadde fått. Vi fikk spørsmål om vi ønsket å være med på gruppesex på et av deres arrangementer i Trondheim, altså en gangbang som de så fint kaller det. Han fortalte at det var stort sett menn, men også kvinner i alder fra 16 til 60 år. Jeg visste ikke hvordan jeg skulle reagere, men jeg begynte å le og spurte om de virkelig arrangerer slike treff i Trondheim. Han la invitasjonen i posen min og jeg gikk ut av butikken. Dette ble selvfølgelig en stor samtale på vei hjem. Er det mulig? Jeg ble invitert til gruppesex? Er det egentlig lov å invitere folk til gruppesex i Norge?

Når jeg kom hjem googlet jeg dette og fant endel info om disse sextreffene. Det skremmer meg å tenke på at det er nesten hundre mennesker som møtes og som regel få damer som skal være midtpunktet. Ærlig talt, når jeg tenker på dette i ettertid så fikk jeg faktisk på en måte spørsmål om jeg ville være en av de få jentene som skulle være midtpunktet blant alle mennene. Fy faen så sykt! 
Jada, jeg respekterer de som faktisk ønsker å gå på slike treff, men jeg synes det er helt vanvittig at folk faktisk inviterer til sånt. Jeg kunne aldri ha dratt på et slikt treff, det hadde aldri falt seg inn i min interesse. Jeg ler for meg selv å tenker at det sikkert hadde vært morsomt å vært fluen på veggen når dette arrangementet hadde vært, men ikke faen om jeg hadde deltatt på noe sånt. 


Jeg er 27 år og takler å få slike spørsmål selv om det i grunn føles veldig ubehagelig. Hva med de 16-18 åringene som også får et slikt spørsmål? Når jeg får det, så er det jo mange flere som garantert har fått dette spørsmålet som også er mye yngre enn meg. Hjelpes min, jeg synes det er skremmende å tenke på. Jeg respekterer mennesker som liker slite arrangementer, men disse mennesker greier å finne reklame og info om disse arrangementene selv, så jeg synes ikke at slike invitasjoner hører hjemme noen steder. Selv må jeg bare le av hele situasjonen, for aldri har jeg fått et slikt spørsmål før.

- Hva tenker dere om dette? 
- Hvordan hadde du reagert om du hadde blitt invitert til gruppesex blant mange mannfolk?


# Helene Nordvik
FØLG GJERNE SIDEN MIN PÅ FACEBOOK HER!

16.01.2018

Takknemlighet, kropp og motivasjon

 • Skrevet 16.01.2018 klokka 12:04
 • Kategori: Blogg

Hei kjære dere,
Først vil jeg si tusen takk til alle de fine tilbakemeldingene jeg fikk på innlegget mitt som jeg la ut i går. Dere kan lese det HER.
Jeg gruet meg veldig til å legge ut bilder av meg selv i helfigur på grunn av min fasong. Heldigvis ble jeg positivt overrasket over tilbakemeldingene jeg fikk, og det varmer meg veldig. Vi er jo vant til å se bloggere med den "perfekte" kvinnekroppen, så jeg ville vise dere mitt sanne jeg. Jeg er overvektig, noe som mange av Norges befolkning er. Vi skal være stolt over den kroppen vi bærer uansett om den er for tynn eller tykk. Jeg orket ikke lenger å skjule min fasong, og det føles godt å faktisk ha delt hvordan min kropp også ser ut. Ikke minst det at jeg er overvektig. 

Med min blogg ønsker jeg å motivere andre om er overvektig og undervektig til å godta seg selv og kroppen sin akkurat som man er. Man er vakker, unik, sexy uansett hvilken fasong man har. Ingen skal få si at man ikke skal få føle seg vakker og sexy selv om man har for mange eller for lite kilo på kroppen. Det er nettopp dette jeg synes er så vakkert med kvinnekroppen - at alle er forskjellige og unike. Man er bra nok, vakker og sexy akkurat som man er.

Jeg har selv vært der hvor selvtilliten var nådd bunnen, og det føles så godt å endelig være glad i kroppen sin igjen. Naturligvis brukte jeg lang tid på å akseptere den, men nå føles alt bare godt. Jeg hater ikke å kjøpe klær lenger, noe jeg gjorde før. Nå liker jeg å shoppe. Liker å finne klær om passer kroppen min.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

🌸 Ingen skal fortelle deg hvordan din kropp skal se ut.
🌸 Ingen skal bestemme over din kropp.
🌸 Du er bra nok akkurat som du er.
🌸 Om du ønsker å forandre deg, skal du gjøre det fordi du vil det, ikke fordi andre vil det.🌸 Følg gjerne siden min på facebook HER!

15.01.2018

ღ 2018 skal bli "mitt" år. . ღ

 • Skrevet 15.01.2018 klokka 20:46
 • Kategori: Blogg

Vi er allerede kommet halvveis i den første måneden i 2018, og jeg føler at jeg har hatt en fin start på året. Selv om det er mye vanskelig som skjer i livet mitt akkurat nå, så føler jeg likevel at jeg greier å se på 2018 som "mitt år". Det er så mye som har forandret seg det siste året, og dette har jeg tenkt å fortelle dere om i dette innlegget så kanskje jeg kan inspirere andre. En av mine store forandringer fra forrige året er at jeg har lært meg å takle nedturene og de vanskelige periodene på en helt annen måte enn hva jeg har gjort tidligere. Dette hjelper meg veldig i hverdagen og jeg er veldig glad for at jeg har brukt så mye tid på å jobbe med meg selv det forrige året. 

Jeg tror at på mange måter så blir året 2018 "mitt år". Jeg har så mange planer og mål som jeg er veldig motivert til å gjennomføre selv om det kommer til å bli beintøft. Jeg tror jeg kommer til å lære så utrolig mye om meg selv dette året, ikke minst hvem som er mine ekte venner.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
                                             (Dette er faktisk det aller første bildet i helfigur som jeg legger ut på bloggen min)

💮 Selvtillit & Kroppen min - Som dere ser under bildet så er dette faktisk det aller første bildet jeg deler med dere på bloggen min i helfigur. Bare det sier vel at selvtilliten min er blitt bedre? Hadde dette vært for et år siden, så hadde jeg skammet meg veldig over min kvinnekropp og jeg tror heller ikke at jeg hadde valgt å dele et bilde av meg selv i helfigur på bloggen. Ja, jeg er overvektig og ja, jeg har skammet meg og hatt dårlig selvtillit over kroppen min i mange år. Ikke har det hjulpet meg at jeg har en sykdom hvor jeg legger på meg ekstremt mye heller.

Endelig har jeg lært meg å akseptere kroppen min. Selvsagt ønsker jeg å gå ned i vekt, men jeg skammer meg ikke over vekten min lenger, å det føles så godt! Jeg tør å vise hvem jeg er og orker ikke å skjule kroppen min for leserne lenger. Det er sikkert flere av dere om har lurt på hvilken fasong min kropp har, og nå kan dere se det - og ja, jeg er overvektig, men jeg godtar kroppen min akkurat som den er.

Vi er så mange som er overvektig. Hvorfor skal ikke vi få føle oss vakre, fine, tiltrekkende og sexy? Vet dere hva? Nå kjenner jeg også på denne følelsen. Jeg føler meg bra nok akkurat som jeg er og jeg godtar kroppen jeg lever i, og det burde alle andre om er overvektig og undervektig også føle. Det finne ingen fasit på hva som er fint, sexy og tiltrekkende. Alle er forskjellige, og det er det jeg synes er så vakkert med kvinnekroppen. Ingenting føles bedre enn å være stolt over den kroppen man bærer og være fornøyd med kroppen sin akkurat som den er.

Jeg er så glad for å ha kommet dit jeg er i dag når det kommer til selvtillit. For et år siden gråt jeg hver gang jeg så meg i speilet. Nå tenker jeg at dette er min kropp og denne kroppen aksepterer jeg selv om jeg skal prøve å gå ned i vekt. Jeg skal ikke skamme meg i mellomtiden og det har jeg heller ingen grunn til. Enn at jeg sier det? Hvem skulle tro at jeg skulle si det? Jeg som nærmest hatet kroppen min for et år siden.
Vær så snill å vær stolt over den kroppen du bærer. Ja, det er lov til å ønske seg opp og ned i vekt, men ikke la det hindre at du skal godta kroppen din. Du er bra nok og fin nok akkurat som du er. 

Jeg anbefaler alle til å bruke til på seg selv og jobbe med selvtilliten sin. Dette året skal jeg fortsette å jobbe med selvtilliten min og jeg skal inspirere andre til å være fornøyd med seg selv akkurat som de er.


💮 Vennskap - Allerede nå har jeg begynt å innse hvem som er mine ekte venner og ikke. Tidligere har jeg hatt mange venner, men det er virkelig ikke alle jeg kan se på som ekte venner. Jeg har tidligere i vennskap (senest i 2017) opplevd vennskap som går kun en vei. Altså at det er stort sett jeg som har tatt kontakt og vist interesse for å møte vedkommende. Jeg vet at jeg har vært veldig dårlig på det sosiale, men likevel har det vært stort sett jeg som har tatt kontakt med flere av mine venner. Jeg synes slike vennskap er veldig sårende. Hvem vil vel ha venner som aldri tar kontakt med deg, bare når de lurer på noe eller ønsker tjenester? Nei, nå begynner jeg virkelig å finne ut av hvem om er mine ekte venner, og det føles så utrolig godt. 

Dette året skal jeg fokusere på de ekte vennene mine. De vennene som viser interesse for meg og som faktisk tar kontakt med meg. Jeg skal bruke dette året på å fortsette å finne de ekte vennene i livet mitt og prioritere de fullt ut hele året. Jeg gleder meg til et sosialt år med mange nye opplevelser!
Nå begynner jeg å nærme meg 30 årene, så da er det vel også på tide å finne ut hvem de virkelige vennene er. Er det ikke?
Jeg gleder meg til å bruke masse tid med de fantastiske vennene mine og jeg er åpen for flere nye vennskap og bekjentskap!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

💮 Familie - Dette året skal jeg bli flinkere til å være åpen med familie om livet mitt. Hvis det er noe som er vanskelig i livet mitt, så skal jeg tørre å snakke om det. Jeg har ikke så stor familie, så det er viktig for meg å ha de nære. Samtidig så skal jeg bli mye flinkere til å si ifra om det er noe jeg ikke liker, for det har jeg vært veldig dårlig til. Jeg skal også bli flinkere til å si "nei", nettopp fordi jeg tar på meg alt for stort ansvar til tider. Jeg er en veldig omsorgperson, og dette kan gjøre at jeg kan ta på meg for mye til tider. 

 
💮 Helse & Trening - Dette året skal jeg sette meg selv i fokus. Jeg skal begynne å ta mer vare på meg selv og mine behov. Jeg skal ta imot all behandlingen jeg kan for at helsen min skal bli bedre. Jeg har også planer om å begynne å trene opp kroppen igjen, for den er veldig sliten og musklene mine gjør ofte vondt. Så det å begynne å trene opp kroppen igjen tror jeg kommer til å hjelpe veldig på helsen min.


💮 Aktiviteter med barna - I fjor var jeg veldig mye syk i forhold til det at jeg sliter med LS (lavt stoffskifte), så det var lite aktiviteter med barna. I år skal barna barna få et år med masse koselige aktiviteter. Jeg har bestemt meg for å sette av minimum en dag i måneden hvor barna får bestemme hva vi skal gjøre, som for eksempel lekeland, badeland, shopping osv. 
Det er så viktig for meg å ha så mye familiekos som overhodet mulig, for vi har så mye å ta igjen. Jeg gleder meg virkelig til dette året, og tror at dette blir et flott år for oss alle sammen!


💮 Bloggen - Jeg skal fokusere og prioritere bloggen hver eneste dag. Bloggen betyr så utrolig mye for meg og jeg skal virkelig satse på bloggen dette året! Jeg håper at dere ønsker å følge meg videre og gjerne komme med innspill til bloggen min. 

Jeg har vært veldig dårlig til å prioritere bloggen når jeg er bortreist, men nå har jeg tatt den veldig på alvor og oppdatert den hver eneste dag siden nyttår. Dette kommer jeg til å fortsette med. Familie og venner må bare akseptere at bloggen er min "jobb" og at jeg må bruke tid på den uansett om jeg er hjemme eller borte.


💮 Bok prosjekt - Som jeg har fortalte dere i fjor, så holder jeg på å skrive en bok. Det har vært stopp en stund nå på grunn av mye sykdom og juletider, men nå skal jeg virkelig bruke mye tid på boken. Jeg krysser fingrene mine og håper at bok prosjektet mitt blir en drøm som går i oppfyllelse!


// Helene Nordvik
💮 Følg siden min på facebook HER!

12.01.2018

Legevakt, helg og bortreist

 • Skrevet 12.01.2018 klokka 23:20
 • Kategori: Blogg

Hei dere,
Det har vært stille fra meg i dag. Grunnen til dette er fordi vi er bortreist, så dagen har gått med på kjøring og avslapping sammen med familie da vi kom frem. Kvelden ble ikke helt som vi hadde håpet da Ariel måtte på legevakten på grunn av slimete oppkast, utslett og munnsår. Dette er muligens starten på en barnesykdom og brannkopper etter hva legen mente. Vel, vi får bare krysse fingrene og håpe på at det forsvinner fort og at vi får kost oss i helgen. Heldigvis har hun ikke noe feber og er i fin form ellers.

Vi har ikke lagt noen spesielle planer i helgen, og vi kommer nok heller til 0 ta ting på sparket med tanke på situasjonen til Ariel.

Hvis formen hennes er fin i morgen skal vi prøve å komme oss entur ut å ta noen bilder, for det er så mange fine steder her. Vi skal nok også innom kjøpesenteret som ligger her. Hvis noen lurer på hvor vi er, så er vi å besøker familie i Steinkjer. Vi trives veldig godt her, og det føles godt å komme seg litt bort fra hverdagen.

Er det forresten flere enn meg som ikke har pakket bort julen enda? Planen var å gjøre det før helgen, men det har vært så mye som har skjedd den siste tiden, så den blir nok tatt ned i uken som kommer.

Hva skal dere gjøre i helgen?

09.01.2018

💮 🌸 Første spørsmålsrunde 2018 🌸 💮

 • Skrevet 09.01.2018 klokka 18:50
 • Kategori: Blogg

Hei dere,

Jeg ønsker bare å stikke innom for å si tusen takk til alle dere fantastiske lesere!
Jeg ser det er både gamle og nye lesere innom bloggen min, og det er jeg så lykkelig og takknemlig for. Bare dere kunne vite hvor mye det betyr for meg!
Siden det er endel nye lesere så tenkte jeg å kjøre en spørsmålsrunde. Selvfølgelig kan dere "gamle" lesere også stille spørsmål om det dere måtte lure på. Jeg skal få svart i løpet av uken/helgen. Er veldig spent på hvilke spørsmål jeg får inn :-D

🌸 Første spørsmålsrunde 2018 🌸Dere kan velge selv om dere ønsker å stille spørsmål her eller på facebook siden min HER.
Mange hjerter og klemmer fra meg!

09.01.2018

Dette vil gjøre depresjonen enklere

 • Skrevet 09.01.2018 klokka 12:03
 • Kategori: Blogg

Hei kjære dere,

Den siste tiden har vært utrolig tøff og sliten for min del. Helt siden jul har jeg slitt veldig med tretthet, muskelsmerter, hodepine, svimmelhet, synsforstyrrelser og kvalme i forhold til sykdommen min LS (lavt stoffskifte). Det har også vært utrolig mye som har skjedd på alle fronter i livet mitt som har vært vanskelig å takle. Angst og dritt fra fortiden min gnager så mye at kroppen blir helt utmattet. Det føles på mange måter godt at hverdagen er tilbake og at alt julestresset er over, for jeg taklet stresset i julen veldig dårlig og fant aldri roen til å slappe av. Jeg ønsket å slappe av flere ganger, da vi hele tiden var mange mennesker, men jeg var redd for hva andre skulle tenke. Jeg måtte også sove litt lenger om morgenen for å ta igjen tapte krefter, men da også var jeg redd for hva andre skulle tenke.
Ååå, jeg er så lei av at jeg hele tiden må bry meg om hva andre tenker, men sånn er jeg bare.
Vel, jeg har en tøff tid nå, og jeg prøver å skjule den så godt jeg kan. Heldigvis så finner jeg gleden og motivasjonen i barna mine. De gir meg så mye styrke. Styrke jeg ikke trodde at jeg hadde. 

Jeg har alltid vært den som alltid tar innpå meg andres problemer og setter meg selv til side. Jeg har alltid vært den som ønsker at alle rundt meg skal ha det bra. Mange ganger gjør jeg for mye for folk. Så mye at jeg blir sliten. MEN, jeg ønsker som sagt at alle rundt meg skal ha det bra, og da gjør jeg alt i min makt for å hjelpe de menneskene jeg bryr meg om. Nå har jeg gått på en smell. Kroppen en sliten og hodet er fullt av tanker som ikke vil ut. Jeg slapper mye av for å lade batteriene når barna er i barnehagen. Det må skje en forandring dette året. Jeg må begynne å ta mer hensyn til meg selv, bli flinkere til å si "nei", begynne å ta helsa mi på alvor og få den på riktig vei. Det er en lang vei å gå, men jeg kommer aldri til å gi opp håpet om det å få en normal hverdag igjen.Jeg har funnet måter som hjelper meg å slappe av mer, og disse måtene har jeg tenkt å dele med dere, for jeg vet at det finnes så mange der ute som sliter med akkurat det samme som meg. Sykdommer, depresjon, angst og for mye tanker i hodet. Kanskje disse tipsene kan hjelpe deg med at din depresjon blir enklere å bære? Vel, jeg håper iallefall det.

🌸 Dette gjør depresjonen din enklere 🌸

🌸 Les en god bok som du liker - Ingenting er vel mer fredfullt enn å sette seg ned i sofaen eller godstolen med en god bok? Lag deg en deilig frokost/lunsj med kakao/kaffe. Nyt freden og stillheten. For min del hjelper det også å skrive (blogge). Jeg klarner opp i tankene mine når jeg skriver, og dette blir en slags terapi for meg.


🌸 Ta deg en lang dusj og bruk deilige produkter - Hva føles vel bedre enn en lang dusj? Det er utrolig hvor mye en dusj hjelper på humøret. Bare følelsen av å føle seg ny dusjet og lukter godt hjelper iallefall veldig på selvfølelsen, synes dere ikke det? Jeg elsker å ta en lang dusj og smøre inn kroppen med deilige produkter som lukter godt. Ikke minst bruke mine gode hår produkter. Åååh, som jeg elsker når håret mitt dufter godt!


🌸 Colouring book - Jeg elsker disse bøkene hvor man skal farvelegge i. For det første så får det meg til å slappe av og for det andre så synes jeg det er utrolig gøy. Jeg kan faktisk sitte å farvelegge i flere timer uten at jeg blir lei. Naturligvis kjennes det godt i håndleddet og fingrene etter hvert, haha!


🌸 Ansiktsmaske og hud produkter - Dette er det beste jeg vet og dette får meg virkelig til å slappe av. Hva er vel bedre enn å rense huden, ta en ansiktsmaske og avslutte med en deilig hudkrem? Åh, det siste året er jeg blitt veldig opptatt av å ta vare på huden min, og det anbefaler jeg dere å være også. Jeg skal komme med noen tips etter hvert, men alle har nok en hudkrem de ikke greier å leve uten!


🌸 Lytte til yoga musikk -  Det er ikke så ofte jeg gjør dette, men det hender. Jeg har deltatt på en mediyoga trening tidligere og jeg hadde så mye utbytte av det. Den følelsen jeg fikk i kroppen etterpå kan virkelig ikke beskrives. Jeg følte meg så rolig og fredfull. Anbefales på det sterkeste!


🌸 Finn på ulike aktiviteter med barna/familien din - Det å gjøre ting sammen med barna mine er det som virkelig får meg til å glemme det vonde. Jeg koser meg alltid sammen med barna, og de får meg til å tenke på andre ting. Jeg har så mye glede av å gjøre ulike aktiviteter med barna mine, og jeg vet de setter enormt stor pris på at vi gjør ulike aktiviteter sammen.


Jeg håper at tipsene mine kan hjelpe deg eller noen andre du kjenner! 🌸

🌸 Følg meg gjerne på facebook HER.
🌸 Helene Nordvik

Jeg setter pris på om du deler innlegget mitt.

07.01.2018

DETTE GJØR DEG TIL ET GODT FORBILDE

 • Skrevet 07.01.2018 klokka 19:15
 • Kategori: Blogg

Ønsker du å være et godt forbilde? Ønsker du å bli en god blogger? 
- Da har jeg noen tips til deg som blogger. 


OLYMPUS DIGITAL CAMERA

💛 STÅ FOR DET DU SKRIVER - Hvis du ønsker å være et godt forbilde må du alltid stå for det du skriver. Gjerne ha dine meninger og diskutere forskjellige temaer på bloggen, men det er superviktig at du faktisk står for det du skriver/sier. Gjør du ikke det, vil ofte de fleste leserne se på deg som en useriøs blogger som ikke har bein i nesa. Som blogger kan du komme ufattelig langt ved å ha sterke og egne meninger.

💛 VÆR DEG SELV 100% - Leserne dine ønsker å se hvem du er som blogger, og dette er utrolig viktig for deg som blogger også. Tør du å være deg selv 100%? Hvis du prøver å kopiere en annen blogger vil du dessverre ikke komme langt med bloggen din. Tør å vise hvem du er og hva du står for. Tør å vise dine meninger og dine historier om ditt liv. Dette gjør deg til en ekte blogger. 

💛 FINN DIN MÅTE Å BLOGGE PÅ - Mange sier at man skal holde seg til et tema på bloggen, noe jeg synes er bare tull. Du kan gjerne ha flere tema på bloggen din, for eksempel skjønnhet, trening og mat. Det som er viktig er at du finner din måte å skrive på og at du brenner for det du skriver om. En blogg med variert innhold er en god blogg mener jeg, da jeg selv elsker å lese blogger med variert innhold.

💛 IKKE LEGG KROPPSPRESS PÅ LESERNE DINE - Du blir ikke et godt forbilde av å legge kroppspress på leserne dine. Ikke snakk om hvordan er kropp skal/burde se ut, og ikke snakk nedlatende om tynne/tykke kropper. Alle kropper er unike og alle kropper er fine akkurat som de er. Dette er viktig for alle bloggere å få frem. Få slutt på dette grusomme kroppspresset!

# Helene Nordvik

💛 Du kan følge meg på facebook HER.    💛 Snapchat: heleneisobelle     💛 Instagram: helenenordvik90


 

02.01.2018

Kirurgiske operasjoner, hair extensions, botox og restylane gjør deg perfekt!

 • Skrevet 02.01.2018 klokka 19:30
 • Kategori: Blogg


I dagens samfunn er det bare flere og flere som gjennomfører kirurgiske operasjoner, kosmetiske inngrep som botox og restylane, permanent makeup og flere og flere bruker også hair extensions. Det sies at man gjør dette for å se "perfekt" ut, noe som overhodet ikke stemmer. Når man gjennomfører slike inngrep handler det stort sett om komplekser. Det handler om at man ønsker å endre på noe man ikke er fornøyd med. Enkelte har også dårlig selvtillit på grunn av disse kompleksene. 

Jeg personlig har aldri gjennomført en plastisk kirurgisk operasjon, men jeg har tatt både botox og restylane for å bli kvitt kompleksene for leppene mine. Jeg følte meg bedre og fikk en bedre selvtillit etter at jeg fylte leppene mine, men naturligvis gikk dette ut av leppene mine igjen, og kompleksene er kommet tilbake. Jeg har gjennomført restylane tre ganger, og jeg kommer nok til å fylle leppene flere ganger, men akkurat nå kjenner jeg ikke det store behovet for det.

Kanskje kan man finne en måte for å lære seg å leve med kompleksene sine? Kanskje kan man lære å godta de feilene man ser på seg selv? Jeg tror at dette kanskje blir enklere å godta jo eldre man blir, men jeg tror aldri man blir kvitt kompleksene sine helt. Det skal også sies at jeg nekter å tro at noen er 100% fornøyd med seg selv. Hvis det faktisk er noen som er det, så beundrer jeg dem veldig! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Det at man blir sett på som dårlige forbilder fordi man gjennomfører endringer på kroppen sin synes jeg er utrolig stygt gjort. For skal ikke et forbilde være en person med et godt hjerte? Eller har jeg missforstått helt, at et forbilde handler kun om hvordan en person ser ut? Nei, ærlig talt! Et forbilde er en person med et godt hjerte og gode verdier i livet sitt. 

Kirurger er til å brukes ; )
Hvis et menneske har dårlig selvtillit på grunn av komplekser, så er jeg virkelig for at de velger å gjøre noe med det for å føle seg bedre. Ingenting er bedre enn at man er fornøyd med seg selv!

Hva er din mening? 
# Helene Nordvik
Følg meg gjerne på facebook her!

01.01.2018

HAPPY NEW YEAR 2018!

 • Skrevet 01.01.2018 klokka 21:00
 • Kategori: Blogg

GODT NYTTÅR ALLE SAMMEN!
- NYTT ÅR. NYE MULIGHETER!


Dette er mitt aller første innlegg i 2018. Tenk at nå har vi gått inn i ett helt nytt år. Et nytt kapittel begynner. Kapittelet hvor jeg skal begynne å ta mer vare på meg selv og mine behov. Et år hvor jeg skal lytte til meg selv og følge drømmene mine. Et år hvor jeg skal sette meg mål og kjempe for å nå dem. 

Jeg hører alle sammen snakke om at året 2018 skal bli "mitt år", uten nedturer og vanskelige valg. Men hva er egentlig "mitt år"? Tror man egentlig selv at man kan oppleve år hvor man kan unngå nedturer og vanskelige valg? Jada, det er mange ganger at jeg tenker at neste år skal bli "mitt år", men jeg legger så mye mer i det at det skal være "mitt år". For finnes det egentlig noen år uten vanskelige valg og nedturer? Nei, jeg tror ikke det. Livet handler jo generelt om å overleve hverdagen og ta de riktige valgene. Man opplever oppturer og nedturer hvert eneste år, men det er akkurat sånn livet er. Utfordringer. Jeg tror nok mer at det handler om å lære seg å takle motgangen på riktig måte. Takle den bedre enn hva man kanskje gjorde før.

Jeg har alltid vært den som setter alle andre før meg selv absolutt hele tiden. Jeg har derimot vært veldig dårlig til å ta vare på meg selv, mine behov og mine ønsker. Dette er noe jeg skal bli mye flinkere til fremover, og derfor sier jeg at dette skal bli "mitt år". Jeg håper også at helsen min blir bedre i løpet av det kommende året, selv om jeg vet at jeg har en lang vei å gå enda, og jeg har mye i vente som kan være tøft. Likevel er jeg veldig positiv til det nye året, og tror at jeg kommer til å lære utrolig mye om meg selv i løpet av året.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg elsker å skrive. Jeg elsker å blogge. Men jeg har ikke tillatt meg selv å så mye som jeg ønsker. Dette er også noe jeg kommer til å forandre på dette året. Jeg ønsker å satse på bloggen og virkelig legge sjelen min i den!
Det føles veldig rart å si, men bloggen betyr utrolig mye for meg, og dette er på en måte fristedet mitt hvor bare jeg bestemmer.

Tidligere har jeg vært veldig redd for hva familie og venner vil tenke om jeg blir for åpen og ærlig på bloggen min. Men nå har jeg lært meg å gi litt mer faen, for jeg begynner å bli klar til å fortelle min historie, mine opplevelser og min fortid. Nettopp for å kanskje hjelpe andre som er i samme situasjon. Er man redd, kommer man faktisk ikke langt med bloggen sin. Jeg ønsker å dele, bli sett og hørt. Jeg ønsker å hjelpe og motivere andre. Jeg ønsker å være en del av noe. Og hvis man ønsker å hjelpe noen med bloggen sin, må man også tørre å dele, og dette er noe jeg kommer til å gjøre i løpet av dette året.

Dere vil merke at det er mange innlegg som er blitt slettet. Grunnen til dette er at jeg ønsker en "ny start" her på bloggen. Jeg ønsker å legge sjelen min i den og ta den på alvor, ikke minst at jeg ønsker å bli tatt på alvor av dere lesere. Jeg kommer til å bruke mye mer tid på bloggen enn hva jeg har gjort tidligere, og jeg kommer til å få bedre kvalitet på bilder, innhold og tekst. Når det kommer til hvor mange innlegg per dag jeg kommer til å legge ut, så er dette enda veldig usikkert. Jeg skal selvsagt blogge hver dag, men jeg vet ikke enda hvor mange det blir, men dette vil dere nok merke etter hvert. Innleggene varierer jo også etter hvor mye dagen min har å by på, eller hvor mye som er i tankene mine.

Jeg håper at dere gamle lesere blir med meg videre, og at jeg får mange nye lesere🖤..  
Dere kan også følge meg på facebook HER.

Hva synes dere forresten om den nye headeren min? :-)

Hvis dere har noen spørsmål, kan dere skrive de i kommentarfeltet :-)
# Helene Nordvik