hits
20.02.2018

Synstest, hårkrise og bingokveld

  • Skrevet 20.02.2018 klokka 14:16
  • Kategori: Blogg

Hei dere,
Nå har jeg nettopp kommet hjem fra synstest. Jeg har nok ikke vært på en synstest siden jeg gikk på ungdomsskolen. Det er en skam å tenke på med tanke på hvor dårlig syn jeg faktisk har. Vel, nå er det gjort og i løpet av en ukes tid får jeg endelig riktige briller for mitt syn. Hvor deilig blir ikke det? Det blir jo som et nytt liv!

I hele helgen har det vært aktiviteter med barna, så i dag går dagen til husarbeid. Vi venter også på køyesengen som skal leveres fra IKEA, men den har ikke kommet enda. Så siden jeg skal på bingokveld med bestemor og onkel i kveld, så blir den nok ikke satt opp før i morgen. 
Jeg må også nevne at jeg har havnet i en skikkelig hårkrise etter at jeg sluttet med extensions, for jeg er kjempe lei av håret mitt. Jeg har ikke klippet det, men jeg holder på å gjøre forandring på fargen. Er ikke helt ferdig enda, men jeg gleder meg til å vise dere. Nå har jeg hatt svart år i mange år, så det blir godt med en forandring!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

- Hva skal dere i dag?

19.02.2018

Er hun klar for å dele rom med storebror?

  • Skrevet 19.02.2018 klokka 18:21
  • Kategori: Blogg

I morgen starter vi på en ny fase i livet til Ariel. I to år har hun delt soverom med oss, siden vi kun har to soverom i leiligheten. Det skal bli utrolig spennende når hun og storebror skal dele soverom fra og med i morgen. Er hun klar for å ikke sove sammen med mamma og pappa?
I dag var vi på IKEA for å kjøpe køyeseng som Nickolay har ønsket seg, og i morgen kommer den med hjemmelevering. Åh, det skal virkelig bli deilig å få soverommet for seg selv igjen. Ikke minst det å slippe stuen full av leker til en hver tid. Jeg gleder meg virkelig til å gjøre om rommet til Nickolay til et soverom til to. Rommet kommer til å få en stor forandring. Vi mangler å kjøpe inn bord og stoler som kan brukes til tegning, maling, skolearbeid og modelleire. Barnerommet har vært førsteprioritet i en lang stund nå, så det føles fantastisk godt å endelig få det gjennomført!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg er så spent på hvordan leggingen vil gå fremover. Jeg er sikker på det blir mye tull og fjas når disse to småtrollene skal sove sammen. Haha!
Nickolay gleder seg veldig til å dele rom med lillesøster, og jeg er sikker på at Ariel vil føle seg stor i morgen når hun får sin egen "storjente-seng" også.

- Er det noen av dere som har barn som deler soverom?
- Hvordan har det gått?

// Helene Nordvik

19.02.2018

- Vinterferie og planer for sommerferien -

  • Skrevet 19.02.2018 klokka 09:21
  • Kategori: Blogg

Hei dere,
Nå har jeg og barna vært oppe en stund allerede. Her har vi nemlig vinterferie. Det skal bli godt å få skikkelig familietid med den lille familien min. Vi har ikke lagt noen planer for vinterferien enda, så vi tar dagene litt på sparket. 
Det hadde vært koselig å fått møtt endel venner når vi først har en uke fri, men vi får bare se hvordan ting blir.Vi har allerede begynt å tenkt så smått på sommerferie og gleder oss veldig til at det begynner å bli varmere i været. Lenge tenkte vi å dra til legoland eller et annet familiested i Danmark, men Nickolay har veldig lyst til å reise tilbake til Østersund som ligger i Sverige i år også. Vi er veldig frem og tilbake med tanke på at vi har vært der så si hvert år. Jeg skjønner jo godt at han ønsker å dra tilbake dit, for det er jo både dyrepark, badeland og masse aktiviteter for barn. Jeg hadde veldig lyst til å reise til syden, men jeg slo fra meg den tanken veldig fort, for det blir bare å løpe etter Ariel for min skyld. Så sydentur blir det om noen år når Ariel er blitt eldre og mer selvstendig.

- Har dere planlagt sommerferien?

12.02.2018

Ingenting føltes riktig

  • Skrevet 12.02.2018 klokka 13:40
  • Kategori: Blogg

Hei dere,
Som flere av dere sikkert har merket, så slettet jeg alle innleggene mine på bloggen for noen uker siden. 
Året 2018 startet ikke så bra om jeg skulle ønske. Jeg har hatt mye tanker i hodet mitt, da jeg følte at alle opplevelsene fra fortiden min ramlet i hendene på meg igjen. Det hele toppet seg når jeg mistet min bestefar i starten av denne måneden. Ja, dette har virkelig vært en tøff start på det nye året. Ingenting har føltes riktig. Jeg har ikke rukket å slappet av før en ny nedtur har ramlet over meg. Det har liksom ikke vært noe positivt som har skjedd dette året enda.

Nå har jeg endelig begynt å lande litt, men sorgen etter bestefar er svært stor. Jeg må bare greie å fokusere på alle de gode minnene og at han nå har det godt i himmelen sammen med de andre englene vi har mistet. Jeg var faktisk veldig sikker på at jeg ikke ønsket å blogge igjen, for ingenting føltes riktig. Likevel betyr bloggen så mye for meg, at jeg har kjent et stort savn de siste dagene. Savnet etter å skrive. Savnet etter å dele. 
Jeg gleder meg til at ting begynner å roe seg skikkelig, slik at jeg kan greie å være sosial igjen. For akkurat nå ønsker jeg bare å være med familien, da tankene om fortiden og bestefar strømmer gjennom hodet mitt fra morgen til kveld. 

Jeg har alltid sett på bloggen min som terapi. Ja, det høres kanskje kjempe rart ut, men det er faktisk sånn jeg føler det. Det å skrive gir meg ro. Bloggen har alltid vært mitt fristed. Jeg vet ikke om jeg kommer til å blogge 100% helt enda, for jeg må bare bruke den tiden jeg trenger. 
Jeg håper selvfølgelig at dere ønsker å følge meg videre :-)FØLG GJERNE SIDEN MIN PÅ FACEBOOK HER!