10.08.2017

Ekte vennskap går ikke bare en vei..

  • Skrevet 10.08.2017 klokka 20:53
  • Kategori: BloggDet finnes venner som alltid er der for deg. Venner som viser at de bryr seg. Venner som får deg til å åpne deg, men så fort du snur ryggen til de, så snakker de om deg til andre. Rettere sagt, de går bak ryggen din og snakker dårlig om deg. Du kjenner deg igjen ja? Jada, jeg kjenner meg også igjen. Jeg greier ikke å telle hvor mange slike venner jeg har hatt i livet mitt. Nå har jeg kommet til et sted i livet hvor jeg kvitter meg med disse vennene så fort jeg hører noen har snakket bak ryggen min. Slike venner ønsker jeg ikke å ha i livet mitt lenger. Jeg har også hatt disse vennene som aldri tar kontakt, bare hvis de "trenger" meg. Disse vennene har jeg trekt meg unna også. Jeg hater dette med at det er bare jeg som må ta kontakt, for da føler jeg ikke at det er ekte vennskap. Den siste tiden har jeg endelig begynt å innse hvem som er mine ekte venner og ikke. Sakte men sikkert må jeg kutte ut de vennene som er der bare når de trenger meg. Disse ser jeg ikke på som ekte venner. Så klart er det vondt å måtte kutte ut flere av de, men det er det eneste riktige for meg. Med tanke på mitt liv og min situasjon så trenger jeg bare ekte venner, å ikke slike venner som jeg har nevnt i dette innlegget.

Det som er vanskelig er å skaffe seg nye venner, for når man nærmer seg 30 årene og aldri er ute, så blir det også vanskelig å starte nye bekjentskaper. Dette er likevel ikke noe jeg er lei meg for i grunn, for jeg har noen fantastiske venninner som betyr utrolig mye for meg og som jeg ønsker å bruke mye tid på fremover. Jeg er så takknemlig for de venninnene jeg har, å jeg er så glad i de alle sammen :-)

livetmitt93

10.08.2017 kl. 21:50
så sant :)

Helene Nordvik

10.08.2017 kl. 21:53
<3

frodith

12.08.2017 kl. 09:05
Veldig enig, vennskap må gå begge veier. Og jeg synes det også er viktig at man har venner som er der UANSETT humør..Ikke bare dukker opp eller er ivrige om de trenger noe, eller tror DU trenger støtte. Jeg vil ha venner som har tid til bare å ha det MORO sammen også. Og det har jeg heldigvis..De som har vært "dårlige"venner i yngre år, har forsvunnet ;-)
hits