04.08.2017

Målet er å kunne gå ned 10 kilo til jul

  • Skrevet 04.08.2017 klokka 16:52
  • Kategori: Blogg

Hei dere.
Nå er det fredag og helg igjen. Er det bare meg, eller går ukene utrolig fort for tiden? Nå tenkte jeg å skrive litt om hva som skal skje fremover. Noe jeg er veldig spent på om jeg kommer til å mestre. Jeg skal nemlig nok en gang starte med trening, herbalife og vektnedgang. Dette er noe jeg har prøvd flere ganger, men jeg har rett og slett aldri greid lenger enn noen uker. Motivasjonen har ikke vært der med tanke på at jeg legger på meg mye på grunn av sykdommen. Likevel har jeg nok en gang bestemt meg for å prøve å gjennomføre dette en gang for alle. Jeg har jo ikke muligheten til treningstudio, så jeg skal bruke løpemøllen her hjemme samtidig som jeg skal bruke herbalife som er en shake. Målet mitt er å kunne gå ned 10 kilo til jul, noe som sier at jeg må gå ned 2,5 kilo hver måned, noe jeg også har stor tro på å greie. Det kommer til å bli tøft, men jeg skal greie det og jeg er skikkelig motivert! Jeg ønsker meg et bedre og lettere liv, enkelt og greit! Jeg har enda ikke veid meg, så dette skal jeg gjøre på mandag før første treningsøkt, så skal jeg vurdere å vise dere bilder av fremgangen min. 


Med tanke på at jeg blir fort sliten og utmattet på grunn av sykdommen min, må jeg ta hensyn til kroppen, så jeg kan ikke trene hver dag eller alt for hardt. Da vil nemlig kroppen min bli ødelagt i flere dager etterpå. Jeg sliter også med bekkenløsning, så jeg har endel å ta hensyn til. Likevel føler jeg at dette er noe jeg virkelig vil, å jeg gleder meg til å se fremgangen mot jul. Jeg gleder meg sånn til jeg kan se meg selv i speilet å være fornøyd med den kroppen jeg ser. Det er nok også dette som gjør at jeg er så motivert nå. Jeg gjør ikke dette bare for å få bedre selvtillit, men jeg gjør det også på grunn av helsen og sykdommen min. Jeg har stor tro på at det vil gjøre meg godt i fremtiden og dagene som kommer. Jeg legger på meg veldig lett, så jeg tror ikke at jeg vil se så stor forskjell de første månedene. Jeg skal iallefall gjøre alt for å fullføre og være stolt over meg selv. Hei på meg da vel, og ønsk meg lykke til :-)

Danian. Gutteblogger

04.08.2017 kl. 17:01
Ja og finne på grunner til hvorfor men burdd trene er viktig og det hjelper deg veldig.

Jeg startet trening på mandag fordi jeg har sbak rygg eller gennerekt svak og for at kwg skal klare værdagen fult ut bestemte jeg meg fåd å trene

Helene Nordvik

04.08.2017 kl. 17:02
Danian. Gutteblogger: Masse lykke til =)

livetmitt93

05.08.2017 kl. 13:06
lykke til :)

Helene Nordvik

05.08.2017 kl. 23:45
Takk :)
hits