04.08.2017

Et nakent innlegg

Hei, dere. Nå tenkte jeg å fortelle dere litt om hva som skjer på bloggen fremover. Jeg skal prøve å svare på endel spørsmål og forklare ting som dere har lurt på. Jeg håper dere liker dette innlegget!


SPØRSMÅL SOM ALDRI BLE BESVART 
Jeg har fått endel spørsmål av dere som jeg aldri har besvart. Det har vært sine grunner til dette, og jeg har trengt tid til å finne ut hvordan jeg skal svare på disse spørsmålene. Jeg har faktisk skrevet opp disse spørsmålene i en bok, slik at jeg kunne svare på de når jeg har følt det har vært riktig å svare på de. Det er dessverre ikke like enkelt å svare på alle spørsmål, så derfor har jeg som sagt notert ned de spørsmålene jeg ikke har hatt helt svar på tidligere, men her kommer altså svarene.

Hvorfor bruker du ofte gamle bilder av deg og bilder om igjen på bloggen? 

Det er ikke bare lesere som har spurt om dette, men også venner av meg. Dette spørsmålet er like sårt og vanskelig å svare på hver eneste gang, men jeg skal prøve å svare så godt jeg kan. Først og fremst så er det ikke bildene på bloggen som har vært viktig for meg, men å dele tankene mine. Bildene har liksom aldri betydd så mye for meg, da jeg har brukt bloggen som en slags terapi. Jeg skjønner selvfølgelig at dere synes at det virker rart at jeg bruker bilder om og om igjen, å med tiden så vil det nok komme daglige nye bilder, noe jeg holder på å jobbe med. Den største grunnen har nok vært selvtilliten. Som alle andre steder, så kjenner også jeg som blogger på kropps presset, å jeg er jo så absolutt ikke fornøyd med kroppen min. Det å ha sett bilder av meg selv i helfigur har vært noe av det verste jeg vet. Ofte kan jeg faktisk bli på gråten av å se bilder av meg selv i helfigur. Heldigvis er selvtilliten min mye bedre nå selv om kroppen ikke har forandret seg, men jeg er blitt tryggere på meg selv som person og menneske. Tiden fremover vil jeg bli flinkere til å ta nyere og daglige bilder. Jeg har rett og slett vært redd for tilbakemeldinger, men nå er jeg klar for å få tilbakemeldingene som måtte komme. Det er heller ingen hemmelighet at jeg har lite tid til å bruke på blogging om dagene. Flere tror at jeg bare slapper av om dagene siden jeg er hjemmeværende, men som småbarnsmor har jeg nok å gjøre, å jeg har aldri mulighet til å sette meg ned å slappe av. Jeg har faktisk tenkt å lage en video om hvordan min hverdag er, men dette blir om en liten stund når ting rundt meg begynner å roer seg. 

Sånn, jeg håper at dere fikk svar på dette spørsmålet og forstår hvordan jeg har det til akkurat dette. Jeg lover som sagt at jeg skal bli bedre på dette ganske snart. Jeg trenger bare litt mer tid enda!

Hvordan ser fremtiden din ut etter at du ble syk?
Dette har jeg brukt en god stund til å tenke på etter at jeg fikk dette spørsmålet. Jeg sitter selv med veldig mange tanker om dette. Først og fremst så ser jo ikke fremtiden min noe annerledes ut fordi om jeg er syk. Jeg har de akkurat samme målene for livet og akkurat de samme drømmene. Den eneste forskjellen er jo at jeg kanskje blir uten jobb en god stund til jeg greier å fungere som normalt. Flere med lavt stoffskifte ender opp som ufør, å jeg håper jo ikke at det går så langt for min del, men likevel ser ikke jeg det som noe hinder for at jeg ikke skal få et fint liv hvor jeg kan oppleve å nå både min drømmer og mål. Alt handler jo ikke om arbeid, men om drømmer og mål man setter seg i livet. Jeg har lært meg å se det positive i ting nå, noe som gjør denne tanken enklere for meg også. Jeg ser en fin fremtid sammen med familien min, og jeg har mange drømmer og mål jeg ønsker å oppnå. 

Hvordan blir livet ditt om du ender opp som ufør?
Målet mitt er å ikke ende opp som ufør, men om jeg skulle ende opp som ufør, så er det jo en grunn for det, å da er det uansett det som er det riktige for meg. Jeg forteller litt om dette i spørsmålet over også, så det blir vel i grunn det samme svaret. Om jeg ender opp som ufør er det også viktig for meg å finne hobbyer som jeg kan bruke dagene mine på, samtidig så får jeg jo masse tid til å være sammen med barna mine. Ingenting er vel bedre enn det? Dette er uansett ikke noe jeg ønsker å tenke på nå, for jeg må ta ett skritt i gangen nå. Så i første omgang skal jeg gjøre alt for å få stoffskiftet mitt stabilt og bli riktig medisinert. Jeg har troen på at formen min blir mye bedre når dette blir i orden.

Jeg kommer til å bruke mye mer tid på bloggen fremover. Jeg skal bli flinkere til å skrive lengre innlegg og ta mye mer bilder fra hverdagen min. Jeg skal også begynne å vlogge etter hvert også, for det er noe jeg vet folk ønsker å se. (jeg liker jo også å se på det). Jeg gleder meg til å bruke tiden min fremover på bloggen, for den er blitt som en slags terapi for meg og den hjelper meg mye i hverdagen. 

livetmitt93

04.08.2017 kl. 15:45
<3
hits