27.07.2017

Kjærlighet, forhold, drømmedate +++

Hei på dere. Det er kommet inn endel spørsmål om kjærlighet, forhold, drømmedate, drømmemann osv. Jeg tenkte at jeg skulle prøve å svare på disse spørsmålene i et innlegg nå. Helt ærlig så synes jeg det er vanskelig å svare på slike spørsmål, men jeg skal prøve å svare så godt jeg kan.

Tror du på ekte kjærlighet?
Ja, jeg tror på ekte kjærlighet. Ekte kjærlighet er vel når forholdet tåler alt, og når kjærligheten er så stor at man ikke kan leve uten hverandre? Ekte kjærlighet er også det å elske noen og føle seg like elsket tilbake. Om jeg har opplevd ekte kjærlighet? Ja, det har jeg :-)

Hva hadde vært en drømmedate for deg?
Oi, dette synes jeg er utrolig vanskelig å svare på. Jeg er ganske enkel av meg, så det skal ikke mye til for at det hadde blitt en drømmedate. Ut å spise en bedre middag, så dra hjem å tenne masse lys å bare sitte å prate i flere timer synes jeg er utrolig fint, ikke minst romantisk. Jeg krever ikke stort, men så lenge man hygger seg i hverandres selskap er vel det en drømmedate i seg selv? Følelsen av at man aldri ønsker at kvelden skal ta slutt fordi man bare ønsker å sitte å prate i evigheter. Er dere ikke enig?

Hvordan vil du beskrive drømmemannen?
Dette er et spørsmål jeg får ofte, å jeg vet aldri helt hva jeg skal svare på dette, nettopp fordi jeg ikke har noen fasit. Det jeg ser i en drømmemann er vel at kjemien stemmer, lett å prate med, omtenksom og hjelpsom, romantisk, samme interesser (noen iallefall), åpen og ærlig, trofast og behandler meg med kjærlighet og respekt. Om mannen er høy eller lav, tykk, veltrent eller tynn, mørk eller lys .. det spiller virkelig ingen rolle for meg :-) Så lenge han elsker meg akkurat for den jeg er og behandler meg med respekt, så er det drømmemannen i seg selv :-)

Har du opplevd utroskap?
Ja, det har jeg.

Tror du at man kan være sammen å bli lykkelige om en har vært utro?
Vel, det er vanskelig å si. Det er vel egentlig fra par til par. Personlig så hadde jeg aldri vært sammen med en person om han hadde vært seksuelt utro. 

Kunne du vært sammen med noen som hadde barn fra før?
Absolutt! Jeg ser ikke noe hinder i det, for det er jo bare koselig :-)

#helenenordvik

livetmitt93

28.07.2017 kl. 09:54
fine svar :)

Helene Nordvik

30.07.2017 kl. 15:40
takk for det =)
hits