26.07.2017

Jeg setter sånn pris på mamma og pappa

  • Skrevet 26.07.2017 klokka 20:44
  • Kategori: Blogg

Jeg har alltid satt veldig stor pris på mamma og pappa. De har alltid vært der for meg om jeg har trengt noen å prate med og de har alltid stilt opp for barna mine. Perfekte besteforeldre, det er det de er. 
Det er ingen hemmelighet at de siste dagene har vært ganske tøffe for meg da det har skjedd veldig mye siden helgen. Når jeg har det vanskelig har jeg alltid taklet det best om jeg har kommet meg bort i noen dager for å samle tankene mine. Javel, kanskje enkelte reagerer på at jeg "rømmer" fra virkeligheten, men får jeg virkelig ikke lov til å takle motgang på min egen måte? Jeg er så glad for at foreldrene alltid har en plass til meg hjemme om jeg trenger å komme meg bort litt med barna.


De siste dagene har mamma og pappa vært en stor støtte for meg, å jeg vet virkelig ikke hva jeg skulle gjort uten de. Jeg har begynt å fått klarne opp i tankene mine og begynt å se fremover. Det skjedde så mye på en gang i livet mitt, å det føltes så godt å bare dra hjem til foreldrene mine for å slappe ordentlig av. Det anbefaler jeg dere å prøve av og til også hvis dere har det vanskelig. Ingenting er som å komme hjem til mamma og pappa å føle seg hjemme akkurat som da jeg bodde hjemme selv.

Nå er jeg tilbake i min leilighet igjen sammen med barna og det har vært noen hektiske dager skal jeg si dere. For vi startet uken med at sluken vår på badet var tett, så vi kunne verken bruke toalett eller vaske klær. Jada, alt skal skje på en gang. En ulykke kommer sjeldent alene sier de, å det stemmer vel til tider det? Ikke nok med det, men jeg fullførte også det ene målet mitt med sommerferien i dag, å det var å rydde boden oppe i leiligheten. Herrefred, så deilig det føles! Dere aner virkelig ikke hvordan det så ut der. Nå er det bare smårydding igjen, så er alt sånn som jeg ønsker å ha det, men det får vente til i morgen. Nå er kroppen så sliten, så nå er jeg nødt til å slappe av resten av kvelden. Har forresten massevis av klær som må vaskes og tørkes også, ikke minst legges på plass. Så jada, her er det nok å gjøre. Ikke si at jeg ikke har noe å gjøre selv om jeg er hjemmeværende altså. Hoff, det er noe absolutt hele tiden..

Nå ønsker jeg dere alle sammen en kjempe fin kveld :-)

livetmitt93

26.07.2017 kl. 20:57
det er bra:)

Helene Nordvik

26.07.2017 kl. 22:50
livetmitt93: Jepp =)
hits