25.07.2017

Svar på ukens spørsmål # UKE 29

Hei på dere! 
Så morsomt at så mange av dere stilte spørsmål til meg denne uken. Nå tenkte jeg at jeg skulle svare så godt jeg kan på spørsmålene deres, så jeg håper at dere liker svarene!

Hvilke stoffskiftemedisiner går du på?
Jeg bruker 300-450 levaxin hver dag samtidig som jeg tar en hel haug med vitaminer. 
Jeg er ikke riktig medisinert enda, men siden stoffskiftet mitt er så lavt, må jeg ta så mye for å få det raskt ned.

Hei. Får du ofte spørsmål om barna dine er ekte søsken, og hvilke reaksjoner får du på det?
Hei. Nei, jeg får egentlig ikke så ofte spørsmål om barna mine er ekte/hel søsken. Jeg har jo skrevet endel om dette tidligere, så jeg tror nok at det er derfor jeg ikke får så mye spørsmål om det også. Er det noe jeg virkelig missliker så er det akkurat dette med mine, dine og våre barn, for i mitt hode er alle barna som bor i samme hus søsken uansett om de er hel, halv eller stesøsken eller hva det enn måtte være. Man er en familie med foreldre og søsken, enkelt og greit! Jeg kommer aldri til å påpeke at mine barn er helsøsken, for i mine og deres øyne er de så mye søsken som det går an å bli og de har en ekstrem kjærlighet overfor hverandre. Jeg har nok heller aldri fått noe spesielt med reaksjoner på at jeg har barn med to forskjellige menn. Dette tror jeg også er fordi at det er bare mer og mer normalt nå.


Hvordan er det å være småbarnsmor? Jeg lurer generelt på hvordan det er å gå fra å være mamma til en og til det å bli mamma til to? 
Det å gå fra å ha et barn til to barn har vært akkurat som jeg forventet. En er en og to er ti, er det ikke det de sier? Neida, det har faktisk gått veldig bra. Selvsagt er det mye mer å sette fingrene i og flere som krever sitt, men jeg synes det har gått utrolig bra. Jeg merker jo at jeg får mye mindre tid til meg selv nå enn før, og ting må planlegges i god tid når man har små barn. Av og til kan man faktisk ikke planlegge noe i det hele tatt, nettopp fordi man må ta ting på sparket. Minstemann bestemmer jo alt til en hver tid nå, og formen hennes avgjør hele dagen.

Vil du ha flere barn?
Jeg har lenge sagt at to barn holder og at jeg ikke ønsker meg flere barn. Den siste tiden har jeg kjent mye på at jeg ønsker et barn til i fremtiden, men da vil jeg ha mye mer stabilitet i livet mitt. Jeg ønsker også at jeg har kjøpt noe eget før den tid kommer. 

Leser familien din bloggen din, og hva synes de om den?
Nei, jeg tror ikke familien min leser bloggen min. Tror ikke de har så stor interesse av den egentlig. De har egentlig ikke vist noe interesse hvis jeg har gjort noe bra i forhold til bloggen heller, noe jeg synes er litt trist. Tror de mener at blogg er teit, men ikke vet jeg, har i grunn ikke spurt de heller, for det bryr meg egentlig ikke.

Hva er det beste du vet å spise og drikke?
Dette synes jeg faktisk er et veldig vanskelig spørsmål. Det jeg elsker å drikke er vann. Jeg drikker vann hele tiden! Det beste jeg vet å spise er tandori, taco, hjemmelaget pizza, kylling, lasagne, biff, kebab.... ja herrefred, listen blir alt for lang. Haha!

Har du husdyr?
Neeeei, ååh :( jeg skulle ønske jeg hadde katt, men det får vi ikke lov til å ha her. Både jeg, Nickolay og Ariel er veldig glad i katt, så det blir det første vi skaffer oss den dagen vi får oss noe eget.

Tusen takk til dere som stilte spørsmål. Hva lurer dere på til neste ukes spørsmål? :)

 

livetmitt93

25.07.2017 kl. 15:07
<3
hits