24.07.2017

Jeg er bare et menneske, ikke en robot

  • Skrevet 24.07.2017 klokka 20:19
  • Kategori: Blogg

" Jeg er bare et menneske, ikke en robot" måtte jeg fortelle noen i dag. Jeg har alltid vært den som velger å se det gode i folk. Jeg har alltid vært den som velger å gi folk en ny sjanse fordi jeg mener at alle fortjener en ny sjanse. Jeg har alltid også vært den som setter andre foran meg selv, å fort satt meg selv veldig til stede.

Det finnes ganger hvor jeg har opplevd både sårbarhet, skuffelser og svik. Likevel har jeg gitt nye sjanser, ja opptil flere sjanser fordi det har gjentatt seg. Jeg har ofte følt meg dum fordi jeg alltid gir folk rundt meg sjanser på sjanser. Enkelte forventer også at jeg skal gjøre det om jeg er glad i de jeg har rundt meg. Ærlig talt, jeg sier det igjen : jeg er et menneske, ikke en robot. I hele mitt liv har jeg gitt folk sjanser og jeg har sett det gode i folk. Når jeg selv innser at ting ikke forandrer seg og ting begynner å gå utover meg og mine følelser må jeg begynne å innse at ting kanskje aldri forandrer seg. Hvorfor skal jeg være som en robot? Hvorfor må jeg godta alt? Hvorfor skal jeg lide for andres feil? Hvorfor skal ikke jeg få leve et liv hvor jeg er lykkelig? Fortjener jeg det ikke?

Nå er jeg midt i en situasjon hvor vanskelige valg står for tur. Jeg har også kommet dit hvor jeg må kun ha mennesker rundt meg som gjør meg godt. Jeg er lei av å måtte finne meg i alt og at folk skal forvente noe av meg til en hver tid og tror de kan ta valg for meg.

De siste dagene har vært tøffe, noe de neste dagene også vil bli.
Jeg prøver å bruke mest mulig av dagene mine til å være med barna slik at alt av bekymringer kan legges til side. En ting er helt sikkert, å det er at ingen skal fortelle meg hvilke valg jeg skal ta i livet mitt og hva jeg skal føle. Ingen har heller ingen rett til å fortelle meg hvordan jeg skal løse mine problemer jeg måtte møte på. Jeg har min måte å takle motgang på og ingen skal fortelle meg hvordan jeg skal takle motgang. Nå skal jeg prøve å slappe av de nærmeste dagene og bruke tiden sammen med barna mine og nyte resten av sommeren.

Ønsker dere alle sammen en fin uke:)

Malin Tindslett

24.07.2017 kl. 20:40
Håper du koser deg resten av din sommerferie . Gjerne ta en titt på min blogg hvis du vil det. www.malintindslett.blogg.no

livetmitt93

24.07.2017 kl. 21:35
<3 <3
hits