20.07.2017

Nickolay sin feriegave

  • Skrevet 20.07.2017 klokka 08:02
  • Kategori: Blogg

Hei på dere!
På grunn av dårlig nett er det vanskelig å blogge her, fordi jeg har problemer med å laste opp. Jeg prøver å blogge når jeg ser at nettet er stabilt.

Nå tenkte jeg å vise dere en av tingene Nickokay brukte feriepengene sine på, nemlig en pistol (eller hva jeg skal kalle det) med blinkbokser og skudd. Dere skal tro vi hadde der morsomt med den i dag, men jeg hadde ikke sjans til å bli flinkere enn han til å treffe boksene. Jeg får øve meg litt mer i dag!

Jeg skal vise dere litt senere i dag hva det andre han kjøpte seg. Noe han er veldig stolt over!

Ariel har også kjøpt seg noe hun har ønsket seg lenge, å dere skal tro hun ble glad når den kom i hus. Kan dere gjette hva?

I går hadde vi en veldig fin dag. Begge barna sov til klokken 09:00. Vi spiste frokost før vi dro i bassenget. Der var vi i flere timer før vi dro inn til byen og var der i noen timer. I dag skal vi det samme. Siden det er den siste natten vi ligger her skal vi få det meste ut av dagen. Vi skal starte med en lang og god frokost før vi drar til bassenget, så skal vi nok en gang til byen før vi skal til Lekeland og dollar store for å hamstre inn litt for å ha med hjem. Kvelden skal vi bruke på å leke her på campingen før vi skal pakke bilen til hjemreisen i morgen. Åh, disse dagene har gått alt for fort. Jeg synes generelt ferien har gått fort. Synes ikke dere det? Likevel er det fint å tenke på at vi har hatt noen kjempefine dager her i Østersund.

Det som betyr noe for meg er at barna har hatt en kjempefin ferie, noe de også har hatt. Dette gjør meg til en lykkelig mamma! Jeg er så takknemlig for at formen min har vært så fin mens vi har vært her også!

Det kommer også et innlegg om hva jeg har kjøpt og fått i gave mens vi har vært her etter hvert også, så dere må bare følge med!=)

Jeg ønsker dere alle en fin torsdag!

livetmitt93

20.07.2017 kl. 10:43
morro gave for han da:)

Helene Nordvik

20.07.2017 kl. 23:29
Ja :)
hits