18.07.2017

Frøsø Zoo

  • Skrevet 18.07.2017 klokka 20:53
  • Kategori: Blogg

Hei på dere!
Nå er vi kommet godt i gang med ferien vår i Østersund og vi koser oss gløgg ihjel! Vi kom i går og allerede i går fikk vi gjort masse. Vi var på butikker, Lekeland og dollar store. Vi måtte også innom Max som er favoritt stedet vårt å spise her i Østersund. Jeg fikk dessverre ikke blogget i går, for det gikk i ett hele dagen, og til kvelden var Ariel ganske vanskelig å legge.

Dagen i dag har også vært helt perfekt og vi har fått mye ut av dagen. Vi startet dagen allerede klokken 05:00 i mårest, da Ariel nektet å sove lengre. Haha! I dag var vi i dyreparken hvor det også er tivoli. Både store og små hadde det kjempe morsomt. Det er like fint hver gang vi er der, og ekstra morsomt var det for Ariel siden hun nå forsto mer av det som skjedde i dyreparken. Hun elsket å se på dyrene og hun ble helt vil da de kom nærme oss. Jeg gleder meg til å lage en video av turen vår når jeg kommer hjem.

Etter dyreparken dro vi må max for å spise lunsj før vi dro i sentrum på shopping. Jeg var så heldig å fikk meg masse sminke på Makeup store av Tommy som jeg skal vise dere litt senere. Er jeg ikke heldig? Resten av kvelden har vi vært i ulike butikker, lekt oss her hjemme i hytten på campingen og avsluttet med å kjøpe oss pizza før barna var i seng. Må jo også fortelle at vi handlet over en kilo smågodt på karamellagret i dag. NamNam, dere skal tro vi koser oss! I morgen skal vi bruke dagen i bassenget! Vi gleder oss masse!

Hva har dere gjort i dag?

livetmitt93

19.07.2017 kl. 11:21
koselig med dyrepark:)

Helene Nordvik

19.07.2017 kl. 23:33
Jaa =)
hits