28.06.2017

Jeg kommer i neste utgivelse av THYRA

I går kveld fikk jeg en veldig hyggelig mail fra redaktøren Thyra, medlemsbladet til stoffskifteforbundet. De ville ha meg med i en av de nærmeste utgivelsene av bladet deres. De ønsket også å ha med et av innleggene som jeg har skrevet på bloggen. Selvfølgelig er dette noe jeg takker ja til. Ikke bare på grunn av meg selv, men også på grunn av alle de andre som sliter med stoffskifte hver eneste dag. For første gang føler jeg at jeg og bloggen min blir tatt på alvor. Jeg føler at budskapet mitt om hvordan det er å leve med lavt stoffskifte kommer frem i lyset. Endelig føler jeg at jeg blir sett og hørt, å jeg håper at jeg kan hjelpe andre i samme situasjon til å bli sett og hørt også. 

Bloggen har vært en veldig stor hjelp og trøst for meg gjennom hele den vanskelige tiden mens jeg har vært syk. Jeg har brukt den som en slags terapi, men samtidig har jeg også ønsket å fortelle andre med samme sykdom at de ikke er alene. Jeg bruker bloggen som en mulighet til å vise andre hvordan det er å leve med denne sykdommen, og få de til å forstå at vi er ikke late og hjelpeløse som de fleste tror. 
Det at Thyra tok kontakt med meg betyr utrolig mye for meg, og dette gir meg enda større motivasjon til å skrive enda mer om lavt stoffskifte på bloggen min.


Jeg håper at jeg og alle de andre som sliter daglig med lavt stoffskifte blir tatt mer på alvor nå. Noe har jo faktisk skjedd, for det har vært veldig mye om lavt stoffskifte både i media og på nyheter den siste stunden. Jeg føler også at jeg er med på å få denne sykdommen frem i lyset slik at vi får den hjelpen vi fortjener til å bli "frisk" og riktig medisinert. Tusen takk til alle dere som har støttet meg og bloggen min. Gleder meg masse til å vise dere innlegget når det kommer ut i Thyra.

- Helene Nordvik

 

livetmitt93

28.06.2017 kl. 12:17
håper du får den hjelpe du trenger:)

Helene Nordvik

28.06.2017 kl. 12:25
livetmitt93: Tusen takk <3

Tone V. Vinningland

28.06.2017 kl. 14:29
Gratulerer :) du fortjener det og det er jo bra at dine erfaringer om dette kan hjelpe andre i samme situasjon <3

Helene Nordvik

28.06.2017 kl. 20:40
Tusen takk <3
hits