25.05.2017

GRATULERER MED STOFFSKIFTE DAGEN!

Kjære alle dere vakre sterke mennesker med stoffskifte.

Dette har jeg skrevet til deg, og bare DEG som har stoffskifte.
Se på deg selv - se så sterk du er! Du kjemper hver eneste dag for å få helsen og livet ditt tilbake. En normal hverdag som du kanskje har savnet i flere år. Kanskje kjenner du en klump i halsen nå, kanskje vil du gråte også? Vet du hva? det skal du få lov til, for jeg gråter mye selv. Jeg synes faktisk synd på meg selv mange ganger også, å det har jeg faktisk lov til - DU også! I dag er det faktisk vår dag - og bare vår. Vi med stoffskifte skal feire hvor sterke vi er i dag. Denne dagen skal minne oss på hvor mye vi kjemper hver eneste dag og hvor mange tårer vi har grått fordi vi ikke har blitt forstått og respektert. 

Du er kanskje en av de som har kjempet deg gjennom flere år for å bli forstått. Kjempet deg gjennom det å bli trodd. Har jeg riktig? Mennesker rundt deg har kommentert både på vekt, at du er lat og hjelpeløs. Du har kjent på den følelsen at du ikke orker å forklare lenger fordi ingen forstår deg, ikke engang legen din forstår deg. Han sier at prøvene er fine, men likevel føler du deg dårlig. Du har følt deg urettferdig behandlet, og du har følt deg ensom og liten. År etter år har jeg kjempet for å bli trodd. Jeg har byttet lege oftere enn jeg bytter sokker, for ja - det er virkelig ikke langt i fra. 

Du har møtt dager hvor du har hatt så vondt og vært så sliten at du ikke har kommet deg opp av senga. Dager hvor du ser mørkt på alt og det eneste du vil gjøre er å gråte. Du legger på deg uansett hva du spiser, og du prøver å trene bort de ekstra kiloene selv om energien egentlig ikke strekker til. Du har følt deg så ensom og alene at tårene ikke har stoppet. Selv om du kanskje har kjæreste eller er gift med verdens flotteste menneske, så har du likevel følt deg alene nettopp fordi at ikke engang de nærmeste forstår hvordan du faktisk har det. 
Du mister venner fordi du ikke greier å være sosial, og du må slutte i arbeidet fordi kroppen ikke fungerer lenger.
Likevel står du der så sterk som du aldri har vært før. Du innser det kanskje ikke selv, men jeg vet, du vet og alle vi andre med stoffskifte VET at du er sterk. Tenk alt du er igjennom. Tenk alt du måtte tåle av tapt energi, kommentarer og motgang, men likevel står der sterk som du er. Du gir deg ikke - du kjemper hver dag.

Kanskje du er en av de som sliter med muskel og leddsmerter, hodepine, synsforstyrrelser, hjertebank, trykk i brystet, tretthet, utmattelse, svimmelhet, kvalme og dårlig hukommelse. Da er man sterk, når man til en hver tid greier å takle disse symptomene. Fy fader, du er helt rå - DU ER ET FORBILDE FOR MANGE! For du kjemper og står på, ikke minst - DU GIR DEG IKKE!Vi har så mange nedturer, men det både du og jeg setter stor pris på er nok de gode periodene. Jeg tør å påstå at vi med stoffskifte er noen av de menneskene som virkelig setter pris på de gode dagene og periodene vi har. Jeg personlig smiler fra øre til øre hver gang jeg har gode perioder. Det er disse periodene som minner meg på hvor godt jeg faktisk kan få det en dag, bare jeg får riktig behandling og riktig medisinering. Jeg er ikke redd for å si at jeg er stolt over meg selv, men jeg er også stolt over alle andre med denne sykdommen, for jeg vet hvor sterke de er. Jeg vil si at du og de andre med stoffskifte er mine store forbilder. Jeg føler at vi er en for alle og alle for en. Vi støtter og hjelper hverandre til en hver tid, og vi lytter og kommer med råd. 

Du skal være stolt over deg selv, uansett hvor liten og hjelpeløs du føler deg. 
I dag skal du virkelig innse hvor sterk du faktisk er, uansett hvor mange tårer du feller. Du SKAL felle noen tårer, for det hjelper deg til å få minsket den store klumpen som sitter i deg. Du fortjener å gråte og synes synd på deg selv. Du har lov til det! 
Selv om du føler deg alene, svak og dårlig - så skal du også vite at vi er mennesker her som forstår deg, nettopp fordi vi er i samme situasjon. 

Jeg selv er lei av å måtte forklare hvorfor jeg er så sliten, hvorfor jeg legger på meg og hvorfor jeg ikke greier å være sosial. Dette er noe jeg har greid å akseptere med meg selv, og dette er faktisk blitt meg - DEG også. 

Nå skal vi sammen feire hvor sterke vi er, og vi skal tenke på hverandre. Aldri gi opp! 
GRATULERER MED STOFFSKIFTE DAGEN VAKRE STERKE MENNESKER! <3

- Helene Nordvik

Elin

25.05.2017 kl. 23:10
Fantastisk skrever❤️ Tusen takk og det samme til deg, Gratulerer❤️

Helene Nordvik

25.05.2017 kl. 23:12
Elin: Tusen takk <3

Ida Caspara

25.05.2017 kl. 23:50
Fantastisk hyllest du har skrevet ♥

Helene Nordvik

26.05.2017 kl. 22:30
Ida Caspara: Tusen takk <3

laila gundersen

26.05.2017 kl. 10:27
veldig godt skrevet,kjener meg godt igjen her.

Helene Nordvik

26.05.2017 kl. 22:30
laila gundersen: Takk <3

Lisbet rones

26.05.2017 kl. 12:16
Kjenner meg så godt igjen💟gratulerer😆

Helene Nordvik

26.05.2017 kl. 22:30
Lisbet rones: Takk <3
hits